serveis

» Desenvolupament web

Webs corporatius

Et posem a l'abast la nostra creativitat i la tecnologia més avançada per crear webs personalitzats, usables, de navegació simple i indexables per tal d’aconseguir un bon posicionament en cercadors.

Dissenyem gestors de continguts a mida, perquè puguis actualitzar-lo àgilment. També fem webs accessibles i adaptats a qualsevol dispositiu mòbil.

Webs presencials

Si el què vols és, simplement, presentar la teva organització o negoci a Internet, ens ocupem de dissenyar-te un web presencial bàsic a un cost reduït. Estaràs present a la xarxa d’una manera ràpida i senzilla.

Botigues en línia

Necessites vendre per Internet els teus productes i serveis directament sense dependre de distribuïdors? 

A XD Creacions, ho fem possible. Creem botigues en línia on els usuaris hi puguin comprar fàcilment i que gràficament siguin exclusives.

Optimització de cercadors (SEO)

Augmentem la visibilitat del teu web als motors de cerca perquè aparegui en les primeres posicions a la pàgina de resultats.

Comunicació 2.0

Si vols llançar la teva presència a la xarxa i formar una comunitat vinculada a la marca, t’ajudem a fer-ho. 

Ens encarreguem de la redacció de continguts digitals i de la gestió de les xarxes socials. Incrementarem la notorietat de la marca, t’aproparem als públics i vetllarem per la teva reputació a Internet.

Butlletins electrònics

T'ajudem a crear, dissenyem, redactem els continguts i enviem per correu electrònic butlletins informatius a tothom amb qui necessitis comunicar-te.

 

 

» Treballs realitzats