novetats

禄 Col路laboracions 

Imatge del 禄 Imatge del "roll up", amb l'esl貌gan "Si, hi ha dem脿!"
17 de Gener de 2013 - Publicada per XD Creacions

Inauguraci贸 del punt de serveis juvenils

Hem col路laborat amb el disseny d'un "roll up" que identificar脿 l'espai

El passat divendres dia 11 de gener, varem assistir a la inauguraci贸 del Punt de Serveis Juvenils de Montblanc, que est脿 cogestionat pel Consell Comarcal i l'Ajuntament de Montblanc. Aquest nou punt es situa dins les instal·laccions de la Biblioteca Comarcal "Conangla i Fontanilles", precisament per apropar els serveis juvenils a un espai que habitualment es emprat per molts joves de la vila i comarca.

El nostre dissenyador Xavier Iborra, ha col·laborat creant el disseny de "Roll Up" que identifica l'espai del Punt Juvenil. Tal i com va manifestar en el mateix acte de presentaci贸, amb aquesta imatge, no tan sols s'ha volgut senyalitzar l'espai, sino que s'ha aprofitat el format per a llan莽ar un missatge a les noves generacions.

Sota l'esl貌gan "Si, hi ha dem脿!", es vol trasmetre un missatge positiu i a la vegada inconformista. Es pret茅n animar a la gent jove a que siguin valents i s'enfrontin a les dificultats econ貌miques actuals, informant-se i "lluitant" per tirar endavant els seus somnis i objectius a la vida. La imatge intenta transmetre aquest esperit lluitador i inconformista.

La presentaci贸 va comptar amb la intervenci贸 del coordinador territorial de joventut, el sr Joan Plana, el conseller comarcal de joventut, el sr Manel Requena i el regidor de joventut de l’Ajuntament de Montblanc, el sr Jordi Albalat.

禄 Fotografies
Moment de la presentaci贸 Moment de la presentaci贸 Moment de la presentaci贸 Moment de la presentaci贸