novetats

» Empresa 

Estampadora de serigrafia digital BrotherGT » Estampadora de serigrafia digital BrotherGT
20 de Febrer de 2017 - Publicada per XD Creacions

Estrenem estampadora de serigrafia digital

Permet de fer un salt endavant en la qualitat de la impressió tèxtil, que és fotogràfica, i sense limitació de quantitat

A l'estudi XD Creacions sempre intentem avançar-nos a les necessitats dels nostres clients, tot incorporant les darreres innovacions tecnològiques. Així, estem molt contents de comunicar-vos que ja tenim a l'estudi una nova màquina estampadora de serigrafia digital. La Brother GT-3 Series és una de les millors impressores digitals del mercat. Imprimeix en qualitat fotogràfica i, naturalment, a tot color, sobre tèxtil de cotó.

Els avantatges de qualitat s'aprecien a simple vista, però un dels més destacats és que no té limitació de tintes i ni quantitat mínima d'impressió. Xavier Iborra, propietari i dissenyador d'XD Creacions, explica: “La nova impressora aporta flexibilitat total al client, perquè pot encarregar el nombre samarretes que vulgui. Fins i tot una de sola. La serigrafia tradicional, amb planxes, tenen un cost addicional pel client, si en vol fer poques unitats. La nostra, no”. XD Creacions usarà la nova impressora digital en les seves col·leccions de samarretes Els Tons, així com per a altres projectes propis de l'estudi i, naturalment, en els encàrrecs dels clients.