novetats

禄 Treballs 

Rollup promocional de la nova marca 禄 Rollup promocional de la nova marca
15 de Novembre de 2016 - Publicada per XD Creacions

La construcci贸 d鈥檜na nova marca, Fet a la Conca

XD Creacions i dues empreses m茅s elaboren el disseny i el projecte comunicatiu de la marca, que engloba a 17 empreses de qualitat aliment脿ria

L'Associaci贸 de Productors Agroalimentaris de la Conca de Barber脿 ha presentat una marca amb la qual comercialitzaran vins, caves, licors, productes alimentaris ecol貌gics, olis, formatge, t貌fona, 脿nec, dol莽os i torrons, safr脿, vinagres i herbes, etc. La marca 茅s “Fet a la Conca. Qualitat Aliment脿ria”, que apareixer脿 en l'etiqueta de diferents productes de les 17 empreses participants en el projecte. L'entitat ha confiat la creaci贸 del nom, el disseny del logotipus i la imatge a XD Creacions, 茅Dissenys i a l'assessoria de comunicaci贸 Impuls.

Pel que fa al nom, fa clara refer猫ncia a la vinculaci贸 amb el territori, tot refor莽ant-ne el vincle amb l'elaboraci贸 i comercialitzaci贸 de productes de proximitat, eix de l'entitat. A m茅s, 茅s de f脿cil comprensi贸 i adaptable a diferents usos comunicatius. El disseny fusiona dos conceptes clau: Conca i Qualitat. Ambd贸s clarament identificats amb el complement de l'esl貌gan, Qualitat Aliment脿ria, que s'uneixen en una sola imatge.

El logotip evoca el tancament del cercle productiu. Crom脿ticament, s'ha optat per verd i groc. S贸n dos colors vinculats a la terra, i, per tant, indirectament als aliments. La vinculaci贸 amb el paisatge es refor莽a convertint el pal de la “Q” en una fulla. La impressi贸 final 茅s org脿nica, amb colors plans i naturals, adients per a productes agroalimentaris.