novetats

» Treballs 

Imatge promocional del marxandatge » Imatge promocional del marxandatge
30 de Setembre de 2016 - Publicada per XD Creacions

El marxandatge de les Festes de la Serra de Montblanc, un èxit de vendes

XD Creacions n'és l'autora de la imatge gràfica

Les Festes de la Mare de Déu de la Serra, que en honor de la patrona de Montblanc es celebren cada 25 anys, són un dels esdeveniments més emblemàtics de la vila. L'estudi XD Creacions ha estat l'autor de la imatge gràfica de les darreres festes, celebrades el setembre passat. Començant pel logotipus, que fusiona tres elements religiosos i tradicionals, en un disseny modern: la corona de la patrona, el color ritual de la Mare de Déu (el blau), i les boles i la tipografia de traç, que els hi aporten un toc festiu i alegre.

La comissió organitzadora de les festes va encarregar l'aplicació del disseny per a un paquet de set elements distintius de marxandatge: una samarreta a tres colors, una bossa, un mocador de coll, un got i una xapa. A més, l'estudi també en va fer el cartell promocional i els domassos.

La venda de marxandatge ha suposat una font important d'ingressos per a la festa: “És una inversió per aconseguir recursos. Una de les claus de l'èxit és la moderació en les quantitats de cada producte i l'altra posar-lo a la venda amb suficient antelació, per tal que tingui prou recorregut i temps d'exposició. Si cal, sempre se'n poden imprimir més quantitats”.

» Fotografies
Imatge del domàs