novetats

禄 Empresa 

Xavier Iborra, d'XD Creacions, a la Fira Som Cultura de Barcelona 禄 Xavier Iborra, d'XD Creacions, a la Fira Som Cultura de Barcelona
1 de Mar莽 de 2016 - Publicada per XD Creacions

XD Creacions obre una nova etapa empresarial

L'estudi orienta l'activitat cap al sector dels esdeveniments i les festes populars

Des de l'experi猫ncia assolida durant 6 anys com a estudi de disseny gr脿fic i il·lustraci贸, XD Creacions obre una nova etapa per cr茅ixer en nous serveis al sector dels esdeveniments, les festes populars i el turisme. Xavier Iborra, propietari d'XD Creacions, explica: “De fet, replantegem el qu猫 ja estem fent. Tenim una 脿mplia experi猫ncia en cartellisme, disseny web i marxandatge que est脿 for莽a enfocat a esdeveniments, fins ara i especialment en l'脿mbit de la Conca de Barber脿. Ara, obrim el camp per oferir-lo a clients de Catalunya, amb la vocaci贸 de fer projectes integrals, que contribueixin a impulsar petits i grans esdeveniments. Hi estem il·lusionats”.

En aquesta nova etapa, XD mant茅 la marca Els Tons. Aquesta fam铆lia de personatges, nascuts a partir de la feina d'il·lustraci贸 de l'estudi, sempre ha estat molt vinculada a les tradicions i les festes populars catalanes. Els diferents elements de marxandatge creats amb la marca s贸n ja presents a desenes de punts de venda de tot Catalunya.

XD estructura els serveis al client a trav茅s de diferents camps de treball: grafisme i impremta, comunicaci贸, i marxandatge i elements de senyalitzaci贸. L'oferta 茅s extensa. Des del disseny en qualsevol format i suport a la gesti贸 i control de qualitat dels formats impresos, l'assessoria de comunicaci贸 estrat猫gica, la gesti贸 de xarxes socials i la creaci贸 de samarretes o l'adaptaci贸 de la imatge a elements de senyalitzaci贸. “Som especialistes en creativitat”, sintetitza Iborra. L'estudi va presentar aquesta nova oferta de serveis amb un estand a la Fira Som Cultura de Barcelona, el certamen m茅s important d'entitats i festes populars del pa铆s.