novetats

¬Ľ Treballs 

El nou web de l'Associaci√≥ Medieval de la Llegenda de Sant Jordi ¬Ľ El nou web de l'Associaci√≥ Medieval de la Llegenda de Sant Jordi
18 de Febrer de 2016 - Publicada per XD Creacions

La Setmana Medieval redissenya el web

El portal modernitza la imatge i les funcionalitats, tot simplificant-ne tamb√© continguts per ser m√©s √ļtil i atractiva als visitants

L'Associaci√≥ Medieval de la Llegenda de Sant Jordi, organitzadora de la Setmana Medieval de Montblanc, ha confiat la remodelaci√≥ del seu web a XD Creacions. El nou portal estrena disseny, continguts i nombroses millores t√®cniques. Xavier Iborra, dissenyador de l'estudi, explica: “La idea central era posar-la al dia, tot renovant-ne la imatge per adaptar-la a la imatge de marca que, a llarg dels anys, s'ha anat bastint per a la festa i en la qual tamb√© hem col·laborat: des del grafisme del cartell al logotip”. Aix√≠, el portal d'inici mant√© els colors, i tipografies que la marca empra en altres suports de promoci√≥ i difusi√≥. El disseny del web d√≥na for√ßa protagonisme a la fotografia, en una festa de recreaci√≥ hist√≤rica en la qual la imatge √©s fonamental. D'aquesta manera, les finestres de fotografia i v√≠deos s'han potenciat per penjar-hi, cada any, nous continguts.

La renovaci√≥ del web tamb√© neix amb la intenci√≥ de ser encara m√©s √ļtil als visitants digitals. Aix√≠, se n'han simplificat els continguts i se'n facilita la navegaci√≥ amb un disseny intu√Įtiu. A m√©s, s'ha fet adaptativa a tots els dispositius m√≤bils, com ara tauletes i tel√®fons. El web mant√© serveis ja consolidats, com la venda on-line d'entrades pels espectacles o el programa d'actes. Com a novetat destacada, els visitants podran buscar-los al web per tipologia i triar aix√≠ l'activitat que m√©s s'ajusta als seus gustos. Els visitants tamb√© es poden mantenir informats de les darreres novetats de la festa a trav√©s del servei de not√≠cies, estrenat l'any passat. XD ha portat a terme el projecte conjuntament el desenvolupador web Sonosmedia, mentre que Impuls Comunicaci√≥ ha treballat els continguts.

D'altra banda i un any m√©s, XD Creacions tamb√© ha dissenyat la composici√≥ del cartell de la 29a edici√≥ de la Setmana Medieval. El cartell es suporta en una fotografia de David Sol√©, que mostra parcialment un dels personatges ic√≤nics de la festa, el Rei. L'espasa, un altre dels elements centrals en l'imaginari de la Setmana Medieval, hi √©s ben present.