novetats

» Treballs 

El logo d'EspaiCuina » El logo d'EspaiCuina
26 de Maig de 2015 - Publicada per XD Creacions

EspaiCuina, la creació d'una marca a través del namig i el logo

Expressa l'activitat i l'esperit del nou viver de Concactiva

XD Creacions, édissenys i Impuls Comunicació han creat la imatge del nou viver d'empreses agroalimentàries de Concactiva. Xavier Iborrra, dissenyador d'XD Creacions, afirma: “Concactiva compta amb diversos vivers i calia inserir coherentment la nova marca amb la resta d'ofertes de la xarxa. Alhora, havia de ser prou diferenciada i potent”.

La denominació EspaiCuina fusiona dos conceptes, igual que el mateix nom de Concactiva, reforçant així la imatge de Concactiva. Eva Pomares, d'Impuls, explica: “Hem proposat un nom genèric, perquè l'activitat i les instal·lacions del viver està preparades per a diferents branques d'empreses del sector agroalimentari”. D'altra banda, s'ha apostat per unir dos conceptes que expressen clarament la voluntat del viver: “Ser un punt de trobada, activitat i intercanvi d'experiències de les empreses. Un espai, en definitiva. I cuina aporta la seva polisèmia, referida tan al lloc com a l'activitat principal del viver”. El nom és curt i està pensat amb un llenguatge fàcilment reproduïble a les xarxes socials.

Pel que fa al logo, Enric Mercadé, d'édissenys, n'apunta: “La cullera és també un genèric a totes les activitats de la cuina. Per això, aquí és coherent amb un nom generalista. A més, el dibuix poua en el nom de marca i li atorga dinamisme”. Els colors groc i marró recorden els cereals, base de la nostra dieta; i a la terra, d'on procedeixen els productes de qualitat i proximitat amb que treballaran les empreses del viver.

 

 

» Fotografies
Ploter a les mateixes instal·lacions del viver EspaiCuina Una de les aplicacions del nom i el logo, en un davantal Una de les entrades al viver, amb la imatge gràfica d'EspaiCuina