novetats

» Treballs 

El cartell prioritza la visibilitat, a través d'un disseny efectiu » El cartell prioritza la visibilitat, a través d'un disseny efectiu
19 de Maig de 2015 - Publicada per XD Creacions

La imatge de “Botigues al carrer”

El cartell de la nova campanya de la UBCM en prioritza la visibilitat i la coherència amb la marca

XD Creacions i Impuls Comunicació han creat el cartell de la campanya “Botigues al carrer. Més a prop teu!” per a la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM). Després de la bona acollida del recent cartell “Benvinguda Primavera!”, s'ha optat per mantenir-ne l'estil gràfic. D'aquesta manera, es pretén definir també una imatge constant, en cartelleria, per a l'associació comercial. Així és contribueix a bastir una marca clarament identificable pel públic.

El disseny del cartell és aparentment senzill, però busca la visibilitat a través del color i les línies clares. S'aposta per un fons de color cridaner, però elegant. El dibuix és esquemàtic, simple i, per això, fàcilment visible. El cartell mostra la placa d'un carrer, reconvertida aquí en suport informatiu del motiu de la campanya: una vintena de comerços trauran al carrer els seus productes els dissabtes al matí. L'ombrejat de la placa aporta realisme i, alhora, moviment al dibuix. La placa, estirada per una mà i una nansa, també hi suma dinamisme i centra el dibuix en l'acció de compra.