novetats

禄 Col路laboracions 

Sa Majestat Carnestoltes i la Concubina dalt de la carrossa 禄 Sa Majestat Carnestoltes i la Concubina dalt de la carrossa
17 de Febrer de 2015 - Publicada per XD Creacions

La nova carrossa del Rei Carnestoltes de Montblanc 茅s un disseny d'XD Creacions

L'estudi col路labora amb la festa

Amb un rei Carnestoltes enfilat sobre una sabata palatina gegantina, la rua de Carnestoltes d'enguany ha estrenat carrossa principal. XD Creacions hi ha fet la seva aportaci贸, amb la creaci贸 del disseny de la carrossa. “Hem triat elements gen猫rics i associats al Carnaval, perqu猫 ha de durar uns anys... Els elements de la caricatura del rei, com la sabata i el barret de joglar del personatge en el cartell d'enguany, es traslladen a la carrossa en mida gegant”, explica el dissenyador Xavier Iborra.

La construcci贸 del vehicle mon脿stic 茅s obra dels voluntaris de la Comissi贸 de festes. Tamb茅 ha comptat amb altres col·laboracions: Tapimont, Tallers H猫ctor i la Brigada Municipal.

XD Creacions tamb茅 茅s autora del disseny de les quatre carrosses de la cavalcada de Reis. “Ens sentim molt propers a les festes de Montblanc i ens agrada aportar-hi, desinteressament, el nostre gra de sorra”, afirma Iborra.  

禄 Fotografies
Disseny de la Carrossa Detall lateral de la carrossa Visi贸 frontal de la carrossa Visi贸 frontal de la carrossa Visi贸 del barret Detall del dors Detall del barret de joglar