novetats

禄 Empresa 

El cartell que anuncia la Setmana Medieval 2015 禄 El cartell que anuncia la Setmana Medieval 2015
8 de Febrer de 2015 - Publicada per XD Creacions

El disseny del cartell de la Setmana Medieval

Protagonisme per a l'imatge i la marca

L'estudi XD Creacions ha dissenyat el cartell de la 28a Setmana Medieval de Montblanc. La presentaci贸 del cartell, que anuncia la festa, 茅s ja una tradici贸. Enguany, es mostra Sant Jordi i el Drac lluitant cos a cos, en una fotografia captada per Albert Carreras. La fotografia est脿 feta durant la Representaci贸 de la Llegenda de Sant Jordi de l'any passat i t茅 una gran for莽a dram脿tica. “La renovaci贸 de l'espectacle de la Representaci贸 ha perm猫s, per primer cop, tenir una imatge dels dos dels personatges, lluitant. Hi aporta dinamisme i 茅s un dels motius de la tria”, destaca el dissenyador Xavier Iborra.

El cartell mant茅 el disseny de l'anterior edici贸. Aix铆, d贸na gran protagonisme a la imatge fotogr脿fica. El fons del cartell 茅s de tonalitats fosques. La intenci贸 茅s que, gr脿ficament, solament hi destaquin els logotipus i la marca de la Setmana Medieval, creats tamb茅 per l'estudi montblanqu铆.

La festa atrau uns 60.000 visitants i est脿 organitzada per l'Associaci贸 Medieval de la Llegenda de Sant Jordi. Enguany, la Setmana Medieval m茅s antiga i important de Catalunya se celebrar脿 entre el 17 i el 26 d'abril.