novetats

禄 Empresa 

Les samarretes de la promoci贸 d'Els Tons 禄 Les samarretes de la promoci贸 d'Els Tons
22 de Desembre de 2014 - Publicada per XD Creacions

Els Tons et fan un bon regal de Nadal

En promoci贸 2x1 les samarretes del Caga Ti贸 i de Reis

Els Tons, la fam铆lia catalana de petits personatges creada pel dissenyador Xavier Iborra, no vol que ning煤 es quedi sense la seva samarreta aquestes festes. Nascuda fa quatre anys, la col·lecci贸 dels Tons suma ja 33 models, entre samarretes, bodies per a nadons i pitets per regalar. Les il·lustracions s贸n motius vinculats a la cultura catalana, com ara“Som Tossuts i Volem Decidir”, “M煤sica en catal脿”, “La meva llengua”, etc.

Enguany, l'estudi fa una promoci贸 nadalenca amb dues de les samarretes dedicades a les tradicions del Nadal. Aix铆, les samarretes del Caga Ti贸 i la dels Reis es venen com un 2x1, amb un preu de 15 euros per les dues peces. De m脿niga llarga, les il·lustracions s贸n resistents al rentat.

Aquestes festes podreu trobar la col·lecci贸 d'Els Tons a les fires nadalenques de Santa Ll煤cia de Barcelona, i a Tarragona i Reus. Tamb茅 a les botigues habituals. Al web de la marca podeu fer les vostres compres de Nadal de material t猫xtil de tota la col·lecci贸. Tamb茅 hi ha un apartat d'outlet amb diferents models en promoci贸 www.eltons.cat

禄 Fotografies