novetats

» Treballs 

Grafisme animat mostrant el menú de la fira » Grafisme animat mostrant el menú de la fira
14 de Novembre de 2014 - Publicada per XD Creacions

La imatge de la Fira de Sant Martí, animada

XD Creacions en dissenya el grafisme dels vídeos

La imatge d'un esdeveniment o una empresa ha d'aconseguir comunicar els seus valors a través les diferents aplicacions de manera coherent. XD Creacions ha dissenyat la imatge de la setena edició de la Fira de Sant Martí de Montblanc, dedicada a la gastronomia. Al suport en paper del cartell i el programa de mà, enguany l'estudi també s'ha encarregat del grafisme animat.

Enguany, els vídeos en temps reals realitzats per Mikado Produccions i sonoritzats per EnergyForYou de les mostres de cuina de la fira han estrenat el format de l'alta resolució (HD). Però també el disseny dels títols que apareixen en les imatges, les caretes, els menús, etc, realitzats per XD Creacions. “En les aplicacions animades hem buscat la màxima coherència amb la imatge del cartell, que és icònica, neta i elegant”, destaca el dissenyador Xavier Iborra, d'XD Creacions.  

» Fotografies
Títols sobreimpresos en les demostacions de cuina La Careta de la fira Un moment de d'una demostració culinaria Grafisme animat mostrant el menú de la fira