novetats

» Treballs 

Expositor de la campanya a un dels supermercats col·laboradors » Expositor de la campanya a un dels supermercats col·laboradors
10 de Octubre de 2014 - Publicada per XD Creacions

Tothom a taula!

Dissenyem i col·laborem en la campanya de recollida d'aliments de Serveis Socials per a Càritas Montblanc

Aconseguir una gran recapta d'aliments. Aquest és l'objectiu de l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Montblanc i Càritas. XD Creacions i Impuls Comunicació hem centrat tots els esforços en dissenyar una campanya efectiva, en la qual també hem col·laborat per la seva finalitat social.

El disseny gràfic, aplicat al cartell i a la caixa de recollida dels aliments, pretén captar l'atenció dels donants. El color triat, el magenta, es percep a simple vista en un espai ple d'estímuls visuals, els supermercats. Els productes dibuixats són els prioritaris de la recapta: sucre, llet, oli, galetes i tomàquets. Bàsics al rebost, el disseny també ha apostat per remarcar aquesta idea de genèric i s'ha optat per convertir-los quasi en una iconografia. Els colors naturals dels aliments representats estan , reforçats cromàticament, i contribueixen així una identificació clara.

L'eslògan té en compte que es dirigim a un públic familiar, majoritari als punts de recollida dels aliments, els supermercats. “Tothom a taula!” és un reclam habitual a les llars. Aquí, per extensió, apel·la a la solidaritat de la comunitat, de forma positiva i inclusiva. El subtítol “...i tot el què vulgueu donar” deixa llibertat al client a l'hora de donar i suggereix incloure encara més aliments a la caixa.

La campanya comença avui i estarà en funcionament fins el 31 d'octubre. Hi col·laboren els supermercats Mercadona (10 i 11 d'octubre) i la resta de dies també al supermercat Trady's, l'`Àrea de Guissona i al col·legi Les Muralles. Us encoratgem a participar-hi!.