novetats

禄 Treballs 

El Rollup 茅s una de les aplicacions que s'ha editat amb la nova marca 禄 El Rollup 茅s una de les aplicacions que s'ha editat amb la nova marca
30 de Setembre de 2014 - Publicada per XD Creacions

La creaci贸 de la marca Montblanc Natura

El disseny en prioritza un nom f脿cil de recordar, i un logotipus amb aplicacions m煤ltiples

L'脌rea d'Esports de l'Ajuntament de Montblanc ha creat una nova marca, Montblanc Natura. L'objectiu 茅s donar suport al creixement del turisme actiu al municipi, i des del punt de vista comunicatiu, completa la tasca de senyalitzaci贸 de camins i impulsa les activitats que organitzen les entitats esportives.

XD Creacions, amb la col·laboraci贸 d'Impuls Comunicaci贸, han dissenyat la imatge de marca. “La denominaci贸 de Montblanc Natura sintetitza les dues idees principals. 脡s volgudament curta, de f脿cil record, i comprensi贸 en moltes lleng眉es properes sense ruptures culturals. Tamb茅 t茅 en compte la tasca de promoci贸 d'altres marques municipals ja existents, com Montblanc Medieval”, explica Eva Pomares, de l'assessoria de comunicaci贸 Impuls. A m茅s, “Natura ens dirigeix r脿pidament al p煤blic i al lloc on es desenvoluparan les activitats. 脡s un concepte positiu i generalista, ja ancorat a la pr脿ctica esportiva i tamb茅 al turisme”.

La marca i el seu logotip s'estrenen en un mapa de camis, editat per l'脌rea d'Esports. El logotip 茅s una sabata esportiva, element transversal a tots tipus d'activitats a l'aire lliure. L'acompanyen quatre triangles, que representen els conceptes d'acci贸 i moviment, i est脿 guarnida amb una torre. Cada triangle est脿 associat a un color. Gris per a l'escalada, en identificaci贸 amb la pedra calc脿ria de les muntanyes del terme. Ocre per a la bicicleta de muntanya, en record de la terra dels camins. Blau, per simbolitzar l'aigua del riu on es practica la pesca. I verd pel senderisme, el color per excel·l猫ncia del bosc. “La separaci贸 per colors dota de personalitat promocional cadascun dels esports i en possibilita l'煤s, junt o per separat, pels esdeveniments que es promocionin en els diferents suports”, assegura Xavier Iborra, d'XD Creacions.