novetats

» Treballs 

25 de Juny de 2014 - Publicada per XD Creacions

Un estand mòbil pel Viver de Celleristes de la Conca de Barberà

Promocionarà i identificarà les empreses elaboradores a les fires

XD Creacions ha dissenyat un estand mòbil per tal de reforçar la imatge i promoció del Viver de Celleristes de la Conca de Barberà. L'estand aixoplugarà els elaboradors de vi quan assisteixin a fires i d'altres activitats professionals. En consonància amb la imatge de marca de la denominació d'origen, també dissenyada per l'estudi, el disseny en recull els colors corporatius i elements genèrics de la comarca, els vins i el viver. Així, hi apareix la primera bota de roure reboll, procedent de les muntanyes de Prades, amb la qual el viver està fent proves vinícoles. La varietat de raïm autòctona trepat és un altre dels pilars iconogràfics de l'estand. També s'ha dissenyat una pancarta de gran format, que identifica i dóna la benvinguda als visitants del Viver, situat a Barberà de la Conca.

El Viver de Celleristes és una iniciativa única a Catalunya, creada per facilitar als emprenedors del sector començar a elaborar vins. Les instal·lacions acullen 8 cellers: Gatzara, Josep Ma. Guspí, Molí dels Capellans, Vidbertus, Succés Vinícola, Dasca Vives, Vinyes de l'Alba i Clos de Peguera.

Molts dels seus vins els podreu tastar a la Festa del Trepat, que agermana el vi i l'art, i se celebrarà el 27, 28 i 29 de juny. Us deixem l'enllaç del seu web www.festadeltrepat.cat