novetats

» Treballs 

Cartell promocional de la samarreta » Cartell promocional de la samarreta
27 de Maig de 2014 - Publicada per XD Creacions

La família d'Els Tons, a La Patum

Els personatges d'XD Creacions ja es troben a 60 punts de venda

El seguici popular de La Patum tindrà samarreta d'Els Tons. Berga s'afegeix així a la col·lecció de seguicis d'una vintena de ciutats ideada per XD Creacions, com ara Valls, Tarragona i Reus. La marca Els Tons va néixer fa quatre anys i està inspirada en la cultura catalana tradicional. Així, a més dels seguicis populars, hi ha personatges referents a sant Jordi, els calçots, el xató, els Reis d'Orient, el Tió o sobre la llengua catalana.

Xavier Iborra, el creador d'Els Tons, explica: “El 2008, vaig dissenyar la primera samarreta, la del seguici de Montblanc. He estudiat Belles Arts i em vaig preguntar què podia aportar al món del còmic i dels dibuixos animats. Alhora, és una forma de donar sortida a la meva passió per la il·lustració”. I hi afegeix: “I com a empresa, ens hem obert a treballar per tot Catalunya”.

XD Creacions les dissenya, produeix i distribueix a 60 de punts de venda, tant botigues virtuals com físiques. El catàleg abasta 33 models diferents, per a infants i adults, i les samarretes es poden adquirir també per Internet al web de la marca, www.elstons.cat