novetats

» Empresa 

Eva Pomares i Núria Griso » Eva Pomares i Núria Griso
19 de Maig de 2014 - Publicada per XD Creacions

Ampliem els serveis sumant l'assessoria de comunicació Impuls

Créixer junts a través del coworking

El compartir estructures i recursos, i l' aprofitament mutu de l'experiència són eines excel·lents per millorar els serveis al client i, alhora, fer créixer les empreses. El coworking o treball cooperatiu permet “aprofitar les sinergies amb professionals d'altres sectors, tot compartint projectes o gestionant-ne de nous conjuntament”, explica Xavier Iborra, gerent d'XD Creacions.

Així, l'estudi de disseny ha ampliat la xarxa de col·laboradors a través del coworking. Núria Griso i Eva Pomares formen equip professional a Impuls. Aquesta assessoria de comunicació integral es dedica a buscar i implantar solucions creatives en els àmbits de l'entorn 2.0, el màrqueting, la relació amb els mitjans de comunicació, la fotografia i el vídeo, la identitat corporativa i les relacions públiques.

XD Creacions vol aprofundir en aquesta línia de treball. També fa coworking amb Enric Mercadé, de l'estudi édissenys, i amb el community manager Marc Vinya. Darrerament, ha sumat a Isaac Ballester, que col·labora en els projectes d'il·lustracions; i els programadors informàtics Xavier Borges i Jordi Rossell.