novetats

» Treballs 

Esbós d'una de les escenes del curt » Esbós d'una de les escenes del curt
14 de Maig de 2014 - Publicada per XD Creacions

L'storyboard del curtmetratge “La Llegenda de sant Jordi”

Els esbossos de cada escena

L'antiga llegenda de sant Jordi, la princesa i el drac a Montblanc ja té dedicat un curtmetratge, realitzat per Òscar Roadbag i Dani Limorte. En el rodatge pels carrers i places de la vila, han participat membres de l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi.

Abans de filmar, però, calia disposar d'una eina molt usada en la indústria del cinema, l'anomenat storyboard. Aquesta sèrie d'il·lustracions permeten visualitzar com seran cadascuna de les seqüències del curtmetratge. L'estructura de les escenes es plasma força detalladament a través d'il·lustracions: des d'on se situa cada actor en la localització fins al nombre de personatges que hi intervenen.

L'storyboard de “La Llegenda de sant Jordi” s'ha confiat a XD Creacions. Primer, juntament amb Roadbag i Limorte, es van triar i fotografiar les localitzacions. Ja a l'estudi i sobre les imatges, Xavier Iborra ha fet dibuixos a llapis que han servit de guia per a tota l'estructura del film.

El curtmetratge es va estrenar, amb molt èxit, el dia 22 d'abril al Born Centre Cultural de Barcelona, i també va cloure la 27a. Setmana Medieval de Montblanc. Per a aquests esdeveniments, XD també n'ha dissenyat els roll-up de promoció.

Us en deixem l'enllaç del tràiler. Que el gaudiu!

Trailer "La Llegenda de Sant Jordi" from Stilsvideo on Vimeo.

» Fotografies