novetats

» Empresa 

Xavier Iborra, propietari de XD Creacions » Xavier Iborra, propietari de XD Creacions
9 de Abril de 2014 - Publicada per XD Creacions

Avui estem d'aniversari!

XD Creacions compleix 5 anys. Ampliem l'equip i renovem el web

El 9 d'abril del 2009, Xavier Iborra i David Ortín van fundar l'estudi de disseny gràfic i web XD Creacions . “Aleshores, a la Conca de Barberà existia un nínxol de mercat, el del web, que no omplia ningú”, recorda Iborra. Com ara, XD Creacions va néixer per aportar creativitat als productes, idees i iniciatives dels clients de forma global, abastant des de l'entorn 2.0 al disseny gràfic imprès.

El disseny de logotips, botigues online, webs, cartellisme, fulletons en són encara al cor del negoci. En aquests anys, s'han fet multitud de projectes per a institucions, comerços, indústries i empreses de la restauració i el turisme. Entre d'altres, la web de l'Ajuntament de Montblanc i la de la DO Conca de Barberà. El cartellisme per a festes i esdeveniments locals és un dels productes més coneguts. Com el de la Setmana Medieval de Montblanc o el del Carnaval montblanquí, obra d'Iborra. “Aportem valor perquè, cada dia i en cada projecte, ens esforcem a treballar amb qualitat, eficiència i efectivitat,  tenint cura de tots els detalls”, assegura. I hi afegeix: “A més, la proximitat i el coneixement del territori facilita que entenguem les necessitats dels clients”.

Enguany, XD Creacions afronta el creixement amb la suma de nous professionals. A l'equip propi, s'ha incorporat Francesc Solé per a la tasca comercial. I es compta amb una nova xarxa de col·laboradors: Marc Vinya coordina els projectes web, i el dissenyador Enric Mercadé els hi dóna forma. Des d'Impuls, Núria Griso i Eva Pomares assessoren en comunicació.

Recentment, l'estudi ha remodelat el seu lloc web, renovant-ne els textos i incloent nous apartats. L'objectiu és fer-lo més intuïtiu, útil i atractiu. En destaca el nou servei de notícies, on s'informa dels projectes més destacats de l'estudi, notícies i enllaços d'interès relacionats amb el disseny gràfic i la comunicació 2.0. Esperem que us agradi!