novetats

» Treballs 

Cartell de la XVI Setmana Medieval » Cartell de la XVI Setmana Medieval
18 de Febrer de 2013 - Publicada per XD Creacions

Presentat el cartell i avantprograma de la XVI Setmana Medieval

La imatge d'enguany s'ha composat a partir d'una fotografia de David Oliete

Aquest dissabte passat es va celebrar la gala de l'elecció de la Princesa i Sant Jordi per a la propera XVI Setmana Medieval de Montblanc, que es celebrarà a la vila del 19 al 28 d'abril d'aquest any 2013.

Es van presentar un total de 17 candidats, 8 nois i 9 noies. Els socis de l'entitat van escollir a l'Aina Bonet i a Guillem Cos per a representar els papers protagonistes. També es van presentar les persones que representaran els papers dels reis, que seran el Josep Manel Gutierrez, i la Montserrat Moix.

Dins de la gala es va presentar el cartell i l'avant-programa de la festa, que hem tingut el plaer de poder dissenyar, com ja és habitual en les darreres edicions. Aquest any s'ha escollit una fotografia del Drac de l'Associació Medieval. Una fotografia que pertany a l'espectacle de la "Dracum Nocte" i que el fotògraf Tarragoní David Oliete va captar en aquesta espectacular instantànea.

Amb la presentació dels protagonistes i la imatge d'enguany, la Setmana Medieval encarrila la recta final dels preparatius per a poder gaudir de la festa medieval de Catalunya.

 

 

 

 

 

» Fotografies
Aina Bonet i Guillem Cos, protagonistes de la festa Josep Manel Gutierrez i Montserrat Moix, són el Rei i Reina d'aquest any