novetats

» Empresa 

Algunes de les samarretes que s'han editat enguany » Algunes de les samarretes que s'han editat enguany
30 de Juliol de 2015 - Publicada per XD Creacions

Estrenem nou servei, el marxandatge a mida del client

El disseny de la samarreta de la Festa Major de Montblanc és un dels primers treballs personalitzats

L'estudi XD Creacions posa en marxa el servei de disseny a mida dels clients d'objectes de marxandatge. Xavier Iborra, dissenyador d'XD Creacions, explica: “Sumem l'experiència i l'eficiència de la marca Els Tons, amb la qual hem creat una família de personatges dibuixats en samarretes. Ara, fem un altre pas endavant, plasmant els dissenys que cada client ens demana. Amb aquest servei personalitzat, també podem oferir preus més ajustats a les necessitats de cada projecte”. Així, l'estudi pot fer el dissenyi a partir de la idea del client. O bé portar-lo ja fet i XD Creacions s'encarrega de tota la producció de samarretes o altres objectes promocionals.

Un dels primer treballs del nou servei és el disseny de la samarreta oficial de la Festa Major de Montblanc 2015, protagonitzada per l'Àliga del seguici popular montblanquí. La samarreta estrena també una nova línia de disseny, respecte a models anteriors. Així, l'estudi ha treballat sobre alguns dels elements més identificatius de l'Àliga, per fer-ne una samarreta de línies senzilles, que es pot fer servir tot l'estiu. El resultat és una samarreta atractiva, elegant, moderna i apte tant per a adults com per a la canalla.

Amb aquest nou servei de disseny personalitzat, també s'han dissenyt tres samarretes més: la del Ferafoc de Sant Quintí de Mediona; la dedicada a l'Aquelarre de Cervera, encarregada per una botiga de productes populars; i la dels Gegants de Sant Llorenç Savall. “Busquem la diversificació de la producció, tot potenciant el treball amb associacions culturals, institucions turístiques i botigues. De fet, volem ser l'estudi de disseny de qualsevol que tingui un idea i la vulgui veure expressada per professionals”, assegura Xavier Iborra.

La samarreta de l'Àliga de Montblanc, dissenyada per XD Creacions, és notícia. Aquí en teniu els enllaços per ampliar la informació: 

http://www.radiomontblanc.cat/node/660

http://www.naciodigital.cat/delcamp/laconcadiari/noticia/4822/aliga/montblanc/estrena/nova/linia/samarretes/festa/major