novetats

» Treballs 

El cartell de Brickània, el nou festival de Montblanc » El cartell de Brickània, el nou festival de Montblanc
12 de Maig de 2015 - Publicada per XD Creacions

Cartell per a Brickània, el nou festival de Lego a Montblanc

La construcció en protagonitza el disseny gràfic

Els propers 20 i 21 de juny, Montblanc suma un nou festival a la seva agenda anual, Brickània. Segueix l'estela de Clickània, que ja és una cita consolidada pels amants dels clicks i del qual l'estudi XD Creacions n'ha dissenyat també la imatge gràfica.

El dissenyador Xavier Iborra, explica: “Hem centrat la creativitat a donar a conèixer el concepte brick, que en anglès significa totxo i, alhora, és com es coneixen les peces de Lego”. I ha afegit: “Així, el motiu d'aquest primer cartell és la construcció, perquè alhora també estem bastint, aixecant un nou festival per a la vila”.

El cartell incorpora les “minifigures” de Lego. Comparativament a les formes arrodonides del cartell i les figures dels clicks, en aquest s'ha optat per formes més anguloses, tot referenciant-se així amb les línies de les peces del popular joc de construcció. Pel fons, amb la silueta de la vila de Montblanc, el color verd contribueix a descatar el vermell del logotip, que és el to corporatiu de Lego. A banda del cartell, la imatge de Brickània també s'ha aplicat a fliers i al programa del festival.