novetats

» Col·laboracions 

Sa Majestat Carnestoltes i la Concubina dalt de la carrossa » Sa Majestat Carnestoltes i la Concubina dalt de la carrossa
17 de Febrer de 2015 - Publicada per XD Creacions

La nova carrossa del Rei Carnestoltes de Montblanc és un disseny d'XD Creacions

L'estudi col·labora amb la festa

Amb un rei Carnestoltes enfilat sobre una sabata palatina gegantina, la rua de Carnestoltes d'enguany ha estrenat carrossa principal. XD Creacions hi ha fet la seva aportació, amb la creació del disseny de la carrossa. “Hem triat elements genèrics i associats al Carnaval, perquè ha de durar uns anys... Els elements de la caricatura del rei, com la sabata i el barret de joglar del personatge en el cartell d'enguany, es traslladen a la carrossa en mida gegant”, explica el dissenyador Xavier Iborra.

La construcció del vehicle monàstic és obra dels voluntaris de la Comissió de festes. També ha comptat amb altres col·laboracions: Tapimont, Tallers Hèctor i la Brigada Municipal.

XD Creacions també és autora del disseny de les quatre carrosses de la cavalcada de Reis. “Ens sentim molt propers a les festes de Montblanc i ens agrada aportar-hi, desinteressament, el nostre gra de sorra”, afirma Iborra.  

» Fotografies
Disseny de la Carrossa Detall lateral de la carrossa Visió frontal de la carrossa Visió frontal de la carrossa Visió del barret Detall del dors Detall del barret de joglar