novetats

» Empresa 

El cartell que anuncia la Setmana Medieval 2015 » El cartell que anuncia la Setmana Medieval 2015
8 de Febrer de 2015 - Publicada per XD Creacions

El disseny del cartell de la Setmana Medieval

Protagonisme per a l'imatge i la marca

L'estudi XD Creacions ha dissenyat el cartell de la 28a Setmana Medieval de Montblanc. La presentació del cartell, que anuncia la festa, és ja una tradició. Enguany, es mostra Sant Jordi i el Drac lluitant cos a cos, en una fotografia captada per Albert Carreras. La fotografia està feta durant la Representació de la Llegenda de Sant Jordi de l'any passat i té una gran força dramàtica. “La renovació de l'espectacle de la Representació ha permès, per primer cop, tenir una imatge dels dos dels personatges, lluitant. Hi aporta dinamisme i és un dels motius de la tria”, destaca el dissenyador Xavier Iborra.

El cartell manté el disseny de l'anterior edició. Així, dóna gran protagonisme a la imatge fotogràfica. El fons del cartell és de tonalitats fosques. La intenció és que, gràficament, solament hi destaquin els logotipus i la marca de la Setmana Medieval, creats també per l'estudi montblanquí.

La festa atrau uns 60.000 visitants i està organitzada per l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi. Enguany, la Setmana Medieval més antiga i important de Catalunya se celebrarà entre el 17 i el 26 d'abril.